rreth nesh

Ju njoftoni më shumë

Dongguan Huifeng Commercial Co., Ltd. është anëtare e Shoqatës së Industrisë së Pullave IMIA të Kinës dhe Shteteve të Bashkuara, e specializuar në shitjen e materialeve, pajisjeve dhe produkteve të personalizuara të pullave.Që nga themelimi i saj në 1998, kompania ka qenë e përkushtuar të promovojë zhvillimin e industrisë së pullave dhe vetë ndërmarrjes, duke i bërë produktet të inovuara dhe të përmirësuara vazhdimisht, dhe duke u ofruar klientëve zgjidhje të gjithanshme nga pajisjet, materialet deri tek teknologjia e prodhimit dhe pas shitjes. shërbimi.

rreth

produkt

 • Mbështjellës i thjeshtë i bojës flash
 • Vula me bojë flash
 • Pullë vetë-boje
 • Vula e datës Lizao

pse na zgjodhet ne

Ju njoftoni më shumë

Lajme

Ju njoftoni më shumë

 • "Pula e udhëtimit" përsëri popullore

  A keni udhëtuar ndonjëherë në një qytet ose vend të ri dhe keni kërkuar për ato pulla dalluese për t'i vendosur në pasaportën, ditarin ose kartolinën tuaj si kujtim dhe dëshmi të udhëtimit tuaj?Nëse po, në fakt ju jeni bashkuar me pullën e udhëtimit.Kultura e pullave të udhëtimit e ka origjinën në Japoni dhe ka si...

 • Industria tradicionale e pullave me pozicion të lartë po integrohet me shpejtësi në epokën e Internetit +

  Pasditen e 30 korrikut 2016, u organizua nga Shoqata e Industrisë së Pullave të Guangzhou United dhe u bashkëorganizua nga Xeqin Stationery Co., LTD., Shenzhen Baihe stamp Technology Co., LTD., Zhuoda stamp Equipment (Xiamen) Co., LTD., Fabrika e Shkrimit Sansheng Xinli Tajvan ...

 • U shpallën çmimet e dizajnit të pullave të Japonisë 2022!

  Dizajni kombëtar origjinal Laogong Industrial Design 2022-10-27 23:08 botuar në Pekin SHACHIHATA është Konkursi i Dizajnit të Inovacionit të produkteve të pullave në Japoni, "15-të SHACHIHATA Konkursi i Dizajnit të Produkteve të Re", konkursi i 15-të japonez i dizajnit të pullave me "こ こ ろ...